Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Για 6 χρόνια ο ερασιτέχνης φωτογράφος Alex Robsiuc γύριζε στην επαρχία της Ρουμανίας και στα βουνά της προκειμένου να συλλάβει στο φακό του όμορφα τοπία, πολύχρωμες εικόνες που ο ίδιος χαρακτηρίζει “παραμυθένιες”.
Ο κόπος του αναταμείφθηκε με το εξαιρετικό αποτέλεσμα που εξηγεί ότι οφείλεται σε μια κάμερα φτηνή, των 250 δολαρίων και σε έναν φακό των 150 δολαρίων.”Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ακριβό εξοπλισμό για να τραβήξει όμορφες εικόνες στη φύση. Χρειάζεται μόνο μεράκι γι’ αυτό που κάνει και να βρει τη σωστή θέση, το σωστό σκηνικό και τα αντίστοιχα χρώματα ανάλογα με την ώρα της ημέρας”, λέει ο ίδιος…Πηγή: εδώ

4 σχόλια:

 1. Πω πω είναι καταπληκτικές.. Βέβαια παίζει ρόλο και η φωτογραφική μηχανή και το ρετούς λέω εγώ... Λοιπόν εγώ νόμιζα ότι είχες σταματήσει να γράφεις και μια μέρα που σε είδα στο φέις, αναρωτήθηκα γιατί δεν γράφεις πια στο μπλογκ! Τώρα μπήκα τυχαία, από την Αριστέα. Μα τι έκανες, άλλαξες το όνομα τού μπλογκ έτσι απλά; (με γεια, πολύ ωραίο όνομα!), ωστόσο, μάλλον άλλαξες και την διεύθυνση, ε; Αλλιώς θα έρχονταν οι αναρτήσεις σου στο blogroll μου, έτσι δεν είναι; Μα κι εσύ δεν ειδοποιάς, παιδιά μετακομίζω, να ξέρουμε! Καλησπερούδια και φιλιά! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχα.....Καλώς την!
   Έχει καιρό που το άλλαξε, μου την έδωσε μια μέρα και ήθελα να αποφύγω κάποια άτομα, οπότε άλλαξα την διεύθυνση και σταμάτησα και τις καθημερινές αναρτήσεις, αλλά όταν βλέπω κάτι που μου αρέσει ή έχω έμπνευση το χρησιμοποιώ ;)
   Όντως οι εικόνες είναι πολύ όμορφες...και σίγουρα πέρασε πολλές ώρες μέχρι να πετύχει αυτές τις λήψεις!
   Φιλάκια πολλάαααα :))))

   Διαγραφή
 2. Το αν χρειάζεται ο ακριβός εξοπλισμός είναι αμφισβητήσιμο Ωραιοζήλη μου, πρέπει να το πούμε στον εν λόγω κύριο χαχα. Σε διαβεβαιώ δεν φαίνεται η Πανσέληνος το ίδιο με το κινητό και με μια ακριβή μηχανή. Αλλά το αποτέλεσμα που μας παρουσιάζεις είναι εξαιρετικό και σε ευχαριστούμε γι αυτό. Προσωπικά λατρεύω εικόνες με την φύση! Σε φιλώ γλυκά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχα...έχεις ένα δίκιο, το έχω προσπαθήσει κι εγώ αυτό με το κινητό και την πανσέληνο και όντως δεν φαίνεται τίποτα ;)
   Ωστόσο έχω βγάλει και κάποιες πολύ ωραίες φωτογραφίες με το κινητό μου, αλλά συνήθως αποτελούν μακρινά τοπία...
   Φιλιά πολλά και καλή σου μέρα :)))

   Διαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!