Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πάντα θα υπάρχει κάτι...

Ποτέ δεν υπάρχει απόλυτο σκοτάδι..
Πάντα υπάρχει, κάποιο παράθυρο ανοιχτό στην άκρη της θλίψης..
Ένα παράθυρο φωτισμένο...
Πάντα υπάρχει ένα όνειρο που ξαγρυπνά...
Επιθυμία να εκπληρώσεις, πείνα να ικανοποιήσεις...
Μια γενναία καρδιά...Ένα χέρι απλωμένο, ένα χέρι ανοιχτό...
Ματιά γεμάτη στοργή.. Μια ζωή να μοιραστείς μαζί της τη ζωή σου.
Paul Éluard

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

11 σχόλια:

  1. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚAΘΟΤΙ ΣΠΑΝΙΟ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ PAUL ELUARD!
    ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυσκολα βρησκεις τετοιες διεξοδους και ανθρωπους τωρα πια. Και αυτοι ειναι λιγοι με το κερι να τους ψαχνεις. Μακαρι να ηταν περισσοτεροι. Αλλα σχεδον ολα στην σημερινη εποχη που ζουμε εχουν εξεφτελιστη εχουν χασει την αξια-αξιοπρεπεια τους, ετσι οπως εχουμε καταντησει.καλημερα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελει πολυ δυναμη κουραγιο και πιστη αισιοδοξια και βεβαια αρκει να βλεπεις οτι υπαρχει μια δυνατοτητα,ενα ονειρο,ενα φως καπου εκει κοντα σου για να γινει κατι απο ολα αυτα που λεει παραπανω.φιλια να ειστε ολοι καλα, και να προσευχεστε για ολον τον κοσμο αλλα και για την πονεμενη πατριδα μας που υποφερει.Και ιδιως να προσευχεστε για τα νιατα την νεολαια μας να ειναι κοντα στον Χριστο και την Παναγια μας και να πηγαινουν εκκλησια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγοι ανθρωποι ξερουν να κρατανε τον λογο τους,δυστηχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντου ευκαιριες στα ανθρωπινα
    αλλα δυστυχως....του πεταματου.

    Καλησπεραμεαναμμενοκερακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι απόλυτη αγριομελάκι μου...ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα...!
      Καλό ξημέρωμα :)

      Διαγραφή
  6. ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΝΤΑΔΕΣ...ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΓΕΛΟ Η ΚΑΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ...ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ ΤΟΥΣ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κλειδαμπαρωσαμε ακομα και τις πορτες της καρδιας μας...
    απο που να μπει το φως της ελπιδσς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ανησιχατε 'μπορα ειναι ωρε' θα την ξεπερασουμε΄' τοσα και τοσα εχουμε περασει σαν εθνος εδω θα κολοσουμε τωρα. Αυτα θελουν η απ'εξω να μας βλεπουν με κατεβασμενο το κεφαλι να μας πεθανουν πριν την ωρα μας. Αυτο θελετε να γινει??? Η πατριδα μας χρειαζεται ιδιως τωρα ενωμενους-δυνατους!!!! Η ζωη ποτε δεν ηταν ουτε και ειναι ροδινη για κανεναν, η καθε εποχη ειχε και εχει της δικες της δυσκολιες Νομος τελος. Ο καθε ανθρωπος κανει τον δικο του αγωνα, αλλωστε η ζωη ενας ατελοιωτος αγωνας ειναι. Οποτε ψηλα το κεφαλι και συνεχειστε με πιστη και αγαπη ο θεος δεν αφηνει ποτε τα πλασματα του εφοσον ειναι κοντα του και υπακουν της εντολες του. Αμαρτησες να μετανοησεις και να εξομολογηθεις αν θελεις την συνχωρεση του Κυριου μας. Και συνχωρεσε και εσυ τους συνανθρωπους σου για να σε συνχωρεση και εσενα μετα ο Κυριος μας. Εχε ο θεος για ολους. ΠΙΣΤΗ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΕΛΠΙΔΑ-ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!! ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ!!!!!!


    υ.γ. Ο γεροντας Πα'ι'σιος λεει οι Ελληνες εχουν πολλα κουσουρια σαν λαος, αλλα δυο πραγματα ειναι που τους τιμανε το ενα ειναι η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ και το δευτερο ειναι το ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥΣ.
    Καθε λαος και καθε χωρα εχουν καποια καλα και καποια ασχημα οπως και σε ολα τα πραγματα συμβαινει. Και αν παει καποιος στο εξωτερικο σε μια ξενη χωρα τοτε θα το καταλαβει την διαφορα που υπαρχει. Τιποτα τελειο δεν υπαρχει. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΑΣ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΣΑΛΟΥΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΓΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!