Φιλικά blogs!

*Αόρατη γωνιά(Σεβάχ ο Θαλασσινός)
[agkyra+tis+sotirias21.jpg]
Η Αόρατη γωνιά είναι το πρώτο blog που γνώρισα, μου αρέσουν πολύ τα κείμενα που ανεβάζει ο αγαπημένος φίλος Σεβαχ και μέσα από το δικό του blog αποφάσισα να δημιουργήσω κι εγώ...το δικό μου! Οι ιστορίες του είναι πάντα διδακτικές και με απεριόριστη αγάπη...!

*Η ζωή είναι ωραία...(Αριστέα)
Η γλυκιά @iris στο blog της αναλύει διάφορα θέματα....συχνά επίκαιρα με την καθημερινότητα. Της αρέσει πολύ να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και σε εμάς επίσης καθώς έχει το ταλέντο να περιγράφει με μοναδικό τρόπο τις λέξεις του κάθε παιχνιδιού...!

*ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ
ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ
Το αγαπημένο Δελφινάκι είναι από την Κύπρο μας....! Ασχολείται επίσης με πολλά θέματα, της αρέσουν πολύ τα δελφίνια και γενικότερα η θάλασσα (όπως προδίδει και το όνομα της)...Επίσης της αρέσει να διοργανώνει διαγωνισμούς...! Σ' εμένα πάλι αρέσει, να την διαβάζω στα Κυπριακά....!

*Pink Angel(Αναστασία-Μαρίνα & Αλέξανδρος) Midnight in brussels
Το blog αυτό ανήκει κατά βάση στην Pink angel (δηλαδή την Αναστασία-Μαρίνα) και το χρησιμοποιεί κάπως σαν ημερολόγιο...μοιράζεται σκέψεις, προβλήματα, χαρές και ανακαλύψεις μαζί μας....επίσης τις αρέσει να φτιάχνει διάφορες φανταστικές ιστορίες. Σημαντικό ρόλο όμως κατέχει και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος, καθώς δεν χάνει ευκαιρία να βοηθήσει και να αναπτύξει τους δικούς του προβληματισμούς...!
Ήταν καιρός για μια αλλαγή κι έτσι δημιουργήθηκε αυτό το υπέροχο blog....ανήκει και στους δυο πλέον, με υπέροχα κείμενα!!!! Απολαύστε τους!
*Peperry Chaos(Rylie)
*Peppery Chaos*
Παλιότερα άκουγε στο όνομα My Thoughts Notebook. Ονομάζετε Rylie και ασχολείται με διάφορα θέματα που την απασχολούν καθημερινά......Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφει...! Μια δοκιμή θα σας πείσει :)
*Πανσέληνες Νύχτες(Mayumi, Χρυσούλα)
Οι πανσέληνες Νύχτες αποτελούνται από παραμύθια και ιστορίες γεμάτες ψέματα και αλήθειες....Όσον αφορά το ψευδώνυμο η φίλη μας θέλει να ακούει στο όνομα ... Mayumi --->Ma σημαίνει αλήθεια, yu σημαίνει "λόγος"(δια του οποίου) και mi σημαίνει ομορφιά. "Μέσα από την αλήθεια θα βρεις την ομορφιά"
Ελπίζω να την βρείτε!!!

Το πρώτο blog του Νίκου υποστηρίζει πως παντού υπάρχουν αντιθέσεις!Κι όταν ανταμώνουν αντίθετοι κόσμοι, τότε όλα λέγονται και γράφονται χωρίς λογοκρισία αλλά μ΄ ελευθερία, χωρίς προσβολές αλλά με σεβασμό, χωρίς οίκτο αλλά με προβληματισμό. Συνήθως ασχολείται με θέματα της καθημερινότητας κρίνοντας καταστάσεις και συμπεριφορές...!

Στο δεύτερο blog του ενώνει διάφορες εικόνες από το διαδίκτυο με λόγια που του κάνουν εντύπωση, φτιάχνοντας δικές του εικόνες....με  τους προβληματισμούς που τον απασχολούν και θέλει να μοιραστεί μαζί μας...!
Το blog αυτό ανήκει στον φίλο Εξερευνητή, που γυρίζει όλο τον διαδικτυακό κόσμο και ανακαλύπτει για μας όμορφα τοπία, υπέροχους ανθρώπους, ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες, αστεία, παράξενα και πολλά άλλα που θα μας κινήσουν την προσοχή και θα μας κάνουν να χαμογελάσουμε ή ακόμα και να συγκινηθούμε. Γιατί ο κόσμος δεν είναι άσπρος ή μαύρος, είναι πολύχρωμος...όπως μας λέει...! Οι επιλογές του είναι η μια καλύτερη από την άλλη!

*Τα Πάντα Για Τις Επουράνιες!!!(Βασιλική)
Ένα blog μιας αδελφικής φίλης...τα θέματα: ότι μπορεί να φανταστεί, ότι της κάνει εντύπωση και γενικότερα ότι ταιριάζει με την διάθεση της....την στιγμή της δημιουργίας!

*agriomeli..
Το blog αυτό ανήκει στο αγριομελάκι, όπως συνηθίζω να την φωνάζω. Τα θέματα της είναι λιγάκι....δεν ξέρω πως να τα χαρακτηρίσω. Το χιούμορ της μπορείς να το πεις και  black....(για να ταιριάζει και με το όλο decor)! Οι αναρτήσεις της σίγουρα σε βάζουν σε σκέψεις και το μόνο σίγουρο είναι πως τα βλέπει όλα απ' την δική της οπτική γωνία..αυτό είναι ίσως και το πιο ενδιαφέρον. Να καταλάβεις την θέση της και να προσπαθήσεις να της δείξεις την δική σου...!

*Μικρές θεωρίες(Δανάη)
[girl-4.jpg]
Ένα blog που γνώρισα εδώ και καιρό....με μαγνήτισαν τα όμορφα, προσεγμένα και καλογραμμένα κείμενα της Δανάης. Με διαφορετικό θέμα κάθε φορά και ταυτόχρονα με το ίδιο: Τα ανθρώπινα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους.
[Blogger+-+Chat-Noir-Vintage-art-wallpaper.jpg]
Η Marsia είναι Ιταλίδα. Στο πρώτο της blog ασχολείται κυρίως με κατασκευές (όλες είναι υπέροχες) τις οποίες φτιάχνει με διάφορους τρόπους π.χ. decoupage και από διάφορα υλικά...! Με ότι καταπιάνεται το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο. Το πιο ωραίο όμως  είναι οι περιγραφές της στα Ελληνικά, αν και έχει βελτιωθεί αρκετά όταν κάποιες λέξεις την δυσκολεύουν φτιάχνει δικές της εξού και ο τίτλος του γλωσσοπλάστη!

Στο δεύτερο blog της γράφει πράγματα για τον εαυτό της....ξεναγώντας μας στην καθημερινότητα της!

*On the Up and Up(Lysippe)
Η Λυσίππη χρησιμοποιεί το blog κυρίως για να καταγράφει τις προσωπικές σκέψεις, απόψεις και τους προβληματισμούς, που αφορούν διάφορα σημαντικά ή ασήμαντα θέματα της καθημερινότητάς της και της κοινωνίας, στην οποία ζούμε. Είναι περιγραφικότατη και έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε κάνει να χαμογελάς με κάθε της ανάρτηση!

*'' LiVe...LovE...LeArN ''(Αριάδνη)
Το blog αυτό το γνώρισα σχετικά νωρίς στο ξεκίνημα μου μέσα στο κόσμο του διαδικτύου. Αποτελείται από διάφορες ιστορίες και μελωδίες κι έχει σκοπό να δώσει μια πιο αισιόδοξη νότα στην γκρίζα και χωρίς αγάπη σημερινή ζωή που βιώνουμε! Όλα τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα video που επιλέγει είναι εύστοχα και γεμάτα αισιοδοξία...!

Το blog αυτό ανήκει στην φίλη Μαρία από την Βραζιλία. Αν δεν κάνω λάθος, ο τίτλος της στα ελληνικά σημαίνει μαλλί της γριάς. Στο blog της λοιπόν οι περισσότερες αναρτήσεις αποτελούνται από πολλές φωτογραφίες με διαφορετικό θέμα κάθε φορά....! Οι φωτογραφίες που βρίσκει είναι πολύ όμορφες και πρωτότυπες!

Το blog αυτό ανήκει στην Χρυσούλα, η οποία ασχολείται αρκετά με την αγιογραφία και την ζωγραφική....τα έργα της είναι απίστευτα ωραία........και οι συνδυασμοί των χρωμάτων σε ταξιδεύουν μέσα στους πίνακες!

*κορδονέτο(Κυριακή)
[%24%28KGrHqZ%2C%21q%21E-wl2PhS7BP-%29cGLek%21%7E%7E60_35.JPG]
Η φίλη στο συγκεκριμένο blog ασχολείται με διάφορες κατασκευές, κυρίως κοσμημάτων...μας δείχνει νέους τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε δικές μας κατασκευές καθώς και τις δικές της υπέροχες δημιουργίες!

*κυκλάμινο(Κατερίνα)
[Cyclamen.jpg]
Η Κατερίνα είναι μια ακόμη φίλη που ασχολείται με διάφορες κατασκευές....αξιοποιεί ότι αντικείμενα έχει  (παλιά, καθημερινά) φτιάχνοντας μοναδικές δημιουργίας, δίνοντας μ' αυτόν τον τρόπο αξία πάλι στα αντικείμενα!

η γελαστή κλωστή
[DSCN0555.JPG]
Στη Σοφία αρέσουν οι υφασμάτινες κατασκευές.....φτιάχνει υπέροχα πράγματα από τσάντες μέχρι υφασμάτινα ζωάκια. Οι κατασκευές της είναι πραγματικά υπέροχες με πολύ γούστο, κέφι, αγάπη και μεράκι!

*Izy (εύκολο) Peasy Ιδέες(Νατάσα)
[2075_1090590305865_5538_n.jpg]
Στο blog της Νατάσας μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες και συμβουλές για θέματα που σας απασχολούν καθημερινά καθώς και εύκολους τρόπους για να τα πραγματοποιήσετε.....! 

*ΧειροΠοιήματα της Νικόλ!!!(Νικολέτα)
[IMG_6969.JPG]
Η Nikol, ζει στην Αθήνα και ασχολείται με κατασκευές κοσμημάτων όπως: βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, καρφίτσες, δαχτυλίδια, μενταγιόν και πολλά άλλα. Τα αποτελέσματα από τα έργα της είναι πρωτότυπα και ενδιαφέροντα....!

&
*Images from Mimikas eyes(Δήμητρα)
Aussi Dimi decoupage
Εικόνες από τη Μιμίκα, τα μάτια
Η Δήμητρα (DIMI, Μιμίκα) γεννήθηκε στην Μελβούρνη και ζει στο Λαγονήσι. Στο πρώτο της blog ασχολείται κυρίως με κατασκευές χρησιμοποιώντας την μέθοδο του decoupage...οι κατασκευές της είναι όλες προσεγμένες και καλόγουστες.

Στο δεύτερο blog της την έχει κερδίσει ο φακός, όπως λέει και η ίδια.....τραβάει διάφορες φωτογραφίες και μας τις δείχνει...πραγματικά έχει πολύ καλό μάτι!

*p.ink(Μέλανι)
[pink_ink_Melanie.png]
Η Μέλανη, από την Αθήνα έχει ένα blog που πρόσφατα ανακάλυψα. Όπως λέει και η ίδια ασχολείται με ποικιλία θεμάτων, άλλοτε κερνά καφεδάκι και γλυκό κι άλλοτε κεντρίζει και... τσούζει!

*Με Μια αναπνοή(Μαρία)
Το blog αυτό ανήκει στην Μαρία, από την όμορφη Κρήτη. Μέσα από το blog της μας περιγράφει τα συναισθήματα της....συμμετέχει σε διάφορα παιχνίδια....(συνδυάζοντας όμορφα τις λέξεις)....και μας ψυχαγωγεί με όμορφα τραγούδια!!!
Το blog ανήκει στην Αγγελική, από την Νότιο Αφρική. Τα θέματα της πολλά και διάφορα όπως λέει και η ίδια της αρέσει να τα ανακατεύει όλα! Της αρέσει να ονειρεύεται, να διαβάζει, να ταξιδεύει, να φωτογραφίζει, να μαγειρεύει, να κατασκευάζει, να θυμάται και να περιγράφει!
Και η επίγευση να είναι πότε γλυκιά, πότε ξινή, μα πάντα χαρακτηριστική!

*basilikis-art(Βασιλική)
[spongebob.jpg]
Η Βασιλική είναι από την Κύπρο....και...όπως δηλώνει η ίδια της αρέσει να δημιουργεί,να ζωγραφίζει graffiti,να βγάζει φωτογραφίες,να διαβάζει βιβλία, να χορεύει,να παίζει ποδόσφαιρο και γενικά να διασκεδάζει!

*A Falling Star(Όλγα)
Ένα blog με όμορφα κείμενα και ποικιλία θεμάτων.....από μια φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης!

                                                                         &
*"viewfame" by koko...(Κατερίνα)
Στο πρώτο της blog γράφει πως: "Η τέχνη της επικοινωνίας με τη δύναμη κειμένων και εικόνων είναι ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου, μας ταχυδρομούν απόψεις, εμπειρίες, συναισθήματα...το μακριά γίνεται τόσο κοντά κι ελπίζω να υπάρξει μια αμφίδρομη θετική κι ελεύθερη έκφραση σκέψης για μια καλή κι αρμονική επικοινωνία, γι' αποδράσεις σε μικρούς παραδείσους ψυχικής ευφορίας!"

Στο δεύτερο blog της δηλώνει πως: "Οι ιδέες, έχουν σημασία αν κατέχουν όχι μόνο δύναμη, αλλά τη δυνατότητα να γίνουν ζωή και να μεταπλάσσουν την κινούμενη ολόγυρά μας και μέσα μας πραγματικότητα! "

Κι εγώ λέω πως τα κείμενα της είναι όμορφα και αξίζει να τα διαβάζουμε...!
*ΣΤΙΓΜΕΣ(Κατερίνα)
Το blog αυτό ανήκει στην Κατερίνα, που όπως λέει και το όνομα του, ασχολείται με στιγμές της καθημερινότητας...σχολιάζοντας καταστάσεις και κοινούς προβληματισμούς...!
Ένας καινούριος φίλος...με ποικίλα και όμορφα θέματα...όπως γράφει και ο ίδιος: "Για μένα...Αλήθεια από που να ξεκινήσω,τι να πω και τι να αφήσω..." Σας αφήνω να τον ανακαλύψετε μόνοι σας....! Αξίζει!
*Ο κήπος της μελαγχολίας
Μια φίλη που αυτοαποκαλείται φαντομάς....στο blog της γράφει όμορφα, εμπνευσμένα, προτώτυπα κείμενα και κυρίως που μας δημιουργούν σκέψεις και μας ταξιδεύουν σε διάφορες ιστορίες...! Ελπίζω να σας αρέσει, όσο και σε μένα :)
Η Ράνια είναι από την Αθήνα, στο blog της ασχολείται με διάφορες δημιουργίες από κεντήματα, χειροτεχνίες μέχρι και όμορφες λιχουδιές....το κοινό τους γνώρισμα η αγάπη και το μεράκι της!!! Ανακαλύψτε το!
Η Μαρία είναι από την όμορφη Κύπρο (Λεμεσό) και της αρέσει η μουσική, το ίντερνετ ,οι βόλτες με φίλους και πολλά άλλα μικρά πραγματάκια που κάνουν την ζωή μας ομορφότερη. Γνωρίστε την και δεν θα χάσετε!!!
Η Πέτρα γράφει όμορφα κείμενα...βγαλμένα από την καθημερινότητα....γεμάτα έμπνευση και αρκετά εύστοχα!
Ο Νικόλας είναι μουσικός και καθημερινά μας ταξιδεύει μέσα από την μουσική και την αισιοδοξία....!
*Ακροβατώντας στις σιωπές της ψυχής
&
Η Άμυ έχει δυο υπέροχα blog με διαφορετική θεματολογία θα έλεγα....στο ένα ασχολείται με κείμενα τα οποία συνοδεύονται από σχετικά video και στο άλλο μας προτείνει όμορφες ομιλίες και κείμενα!!!!
Επισκεφθείτε τα και θα καταλάβετε!!!
*Only you!(Αριάδνη)
Ένα ιστολόγιο με όμορφα κείμενα, με θέματα που απασχολούν όλους μας....!
Με εύστοχα μηνύματα....σας αφήνω να το ανακαλύψετε...
*Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή(Γιώργος)
Το ιστολόγιο αυτό ανήκει στον Γιώργο, τα θέματα ποικίλα με πολλούς προβληματισμούς, φιλοσοφίες, παιχνίδια και όμορφες φωτογραφίες!!!! Όπως γράφει και ο ίδιος αν θέλετε να μάθετε περισσότερα περάστε μια βόλτα :)
*syros2js(Ιωάννα)
Η Ιωάννα είναι από την Σύρο (ένα πανέμορφο νησί μας) γράφει για διάφορα θέματα και έχει απίστευτο χιούμορ!!!
Σίγουρα θα ενθουσιαστείς με την γραφή της...κάνε κλικ και θα καταλάβεις τι εννοώ ;)

*Ποιώ(Ελένη)
Η Ελένη, όπως γράφει και η ίδια μας ταξιδεύει μέσα από όμορφες ποιητικές αποδράσεις, εκποιήσεις λόγων, τόπων, χρόνων σε πλωτά παζάρια ναυαγισμένων πολιτειών....!!
*beloved-ideas(Εύη)
Η Εύη έχει ένα blog με διάφορα θέματα, από κατασκευές και ταξίδια, μέχρι προσωπικές αναζητήσεις......γράφει όμορφα κείμενα με θέματα που αφορούν όλους μας :)
*Οι κρυφές μου σκέψεις(Μαρίνα)
Το Μαρινάκι έχει απίστευτο χιούμορ και υπέροχες ιδέες....τα κείμενα της είναι γεμάτα ζωντάνια και αμεσότητα!!!
Της αρέσει να μοιράζεται τις σκέψεις της και να υπογράφει σαν blogger της διπλανής πόρτας....
....πέρνα μια βόλτα ντε...δίπλα είναι ;)
*Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά(Μαρία Ν.)
&
Η Μαρία έχει υπέροχους διαγωνισμούς....μπορείς να παίξεις με τις λέξεις, να απαθανατίσεις στιγμές, να μοιραστείς ιστορίες και πολλά πολλά ακόμα!
*mytripsonblog my views(me maria)
Άλλη μια Μαρία που της αρέσει να παίζει με λέξεις, φωτογραφίες και ταξίδια ;)
Όπως λέει και η ίδια.....Η φωτογραφία, τα βιβλία, ο κινηματογράφος, τα ταξίδια, ό,τι μου αρέσει, ό, τι μου τη δίνει, ό, τι θέλω να φωνάξω και ό, τι θέλω να κρατήσω κρυφό(!) είναι μερικά από τα θέματά μου. Είστε όλοι καλεσμένοι σε αυτό το ταξίδι!
*ASX3T0S ΤΎΠΟΣ(Γιώργος)
Ο ίδιος δηλώνει πως ότι γράφεται στο blog του δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...
ωστόσο τα θέματα του είναι ξεχωριστά...επίκαιρα....συνοδευμένα με την δική του άποψη!

6 σχόλια:

 1. Εδώ θα προσπαθήσω να μαζέψω τα blogs που μου αρέσουν περισσότερο και παρακολουθώ...στη λίστα υπάρχουν κι άλλα blogs τα οποία σιγά-σιγά θα προστεθούν....!
  Για οποιαδήποτε αλλαγή ή διόρθωση παρακαλώ ενημερώστε με!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Α! Τι όμορφο! Μόλις το ανακάλυψα! :)))
  Είναι υπέροχο αυτό που έκανες!
  Φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μόλις που την ανακάλυψα την ξεχωριστή σου αυτή ενότητα και πρέπει να ομολογήσω πως μου άρεσε πολύ η ιδέα σου.Ήταν πολύ ευγενική και σαν ενέργεια... μπράβο σου..!!!
  Να ΄χεις καλή φώτιση και δύναμη σ΄ ότι κι αν κάνεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολύ ωραία, όλα συγκεντρωτικά :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολύ ευαίσθητο, κατά τη γνώμη μου, από μέρους σου που έγραψες αυτά. Μου έδωσες ιδέα και σκέφτομαι να κάνω κάτι σχετικό στο blog μου, φυσικά θα σε αναφέρω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ως εμπνεύστρια της ιδέας το εννοούσα, μην παρεξηγηθεί το ύφος μου..

   Διαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!