Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Είναι κάποιες στιγμές....

Είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις πράγματα, όμορφα πράγματα και πραγματικά θέλεις να παγώσεις τον χρόνο....θέλεις να επαναλαμβάνεις τις στιγμές αυτές και νιώθεις ευγνώμων για όσα σου έχουν χαριστεί.....! Δυστυχώς όμως η ζωή είναι μικρή και περνάει γρήγορα...κι έτσι καταλήγεις να μένεις με όμορφες αναμνήσεις......!
Υπάρχουν στιγμές που δεν είχα καταλάβει καν πόσο βαθιά χαράχτηκαν στην μνήμη μου....στιγμές που έζησα....στιγμές που δεν σκεφτόμουν.......
Εύχομαι να υπάρξουν κι άλλες, γιατί μπορεί να μην μπορούμε να παγώσουμε τον χρόνο, μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε καινούριες μέσα σε αυτόν....
:)

14 σχόλια:

  1. Εύχομαι η ευχή σου να πραγματοποιηθεί...και μέσα στο χρόνο να ζήσεις πολλές όμορφες στιγμές που θα χαραχθούν στη μνήμη σου και όταν θα τις θυμάσαι θα χαμογελάς!
    Καλημέρα και Καλό Σ/Κ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ στο εύχομαι....!
      Να 'σαι καλά κοριτσάκι....καλό ξημέρωμα :)

      Διαγραφή
  2. καλημερα και καλο σκ να εχεις αγαπημενη μου!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι ειναι μακαρι ολοι μας να ζουμε ωραιες και ανεπαναληπτες στιγμες που θα μας μεινουν για παντα χαραγμενες στην μνημη μας.
    σαν ενα κουτι θησαυρου γεματο απο αυτες της στιγμες.

    καλος να μας ερθουν και να της ζησουμε λοιπον αφου δεν εχουμε την δυνατοτητα να παγωσουμε τον χρονο.

    καλημεραααα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι οπως και η ζωη με τους ανθρωπους οσοι να περασουν και να φυγουν η μεινουν στην ζωη σου μπορει να ξεχασεις με τον καιρο τα χρονια τι σου 'λεγαν, αλλα ποτε δεν ξεχνας πως σε εκαναν να αισθανθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι το εχουμε βιωσει συχνα πυκνα! Αχ!
    Καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω σκέφτηκα έναν τρόπο.....μια φωτογραφία της στιγμής που θα παγώσει την εικόνα και θα μου θυμίζει τα όμορφα συναισθήματα....τώρα το μόνο που μου μένει είναι να εντοπίζω έγκαιρα αυτές τις στιγμές και να βρω και έναν να τις απαθανατίζει...χαχαχαχα
      Καλό ξημέρωμα Αριάδνη μου...να έχεις μια υπέροχη Κυριακή :)

      Διαγραφή
  6. αχ κι εγώ σ αυτό ελπίζω, να συναντήσω κάπου παρακάτω καινούριες συγκινήσεις με πρόσωπα που δε θα χρειαστεί να αποχωριστώ.

    Καλό ξημέρωμα καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι που κατέληξες στην πιο θετική σκέψη :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ γιατί η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως να το κλείσω.....όμως αποφάσισα να βρω και πάλι μια θετική πλευρά :)))

      Διαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!