Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Αποχαιρετώντας το 2014


Εδώ και καιρό έχω κολλήσει μ'αυτή την εικόνα.....(δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί), παρατηρώντας την χθες το βράδυ πρόσεξα πως οι άνθρωποι στην εικόνα φεύγουν, απομακρύνονται, η γέφυρα ωστόσο παραμένει ίδια! Κάπως έτσι κολλάω σε πολλά πράγματα στην ζωή μου, μέχρι που κάποια στιγμή το συνειδητοποιώ και προχωρώ, χωρίς στην ουσία να αλλάζει κάτι γύρω μου.
Μια ακόμη χρονιά τελείωσε και όπως οι περισσότεροι άρχισα να σκέφτομαι πως πέρασε, τι έχω να θυμάμαι από το 2014.
Όπως είναι φυσικό πέρασα όμορφες στιγμές....κάνοντας ατελείωτες βόλτες με τις φίλες μου, δημιουργώντας εμπειρίες ζωής...κάνοντας αρκετά ταξίδια, γνωρίζοντας καινούρια μέρη....μπαίνοντας σε καινούριες φάσεις ζωής, όπου δοκίμαζα τις αντοχές του εαυτού μου...προσθέτοντας νέα μέλη στην οικογένεια :).....ανανεώνοντας παλιές φιλίες......δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα για να γνωρίσω καλύτερα την αγαπημένη μου πόλη.....μπαίνοντας σε έναν άλλο τρόπο ζωής, ίσως με περισσότερη κουλτούρα ;).......ανοίγοντας περισσότερο τους ορίζοντες μου και την σκέψη μου!!
Φυσικά υπήρχαν και άσχημες στιγμές......όπως γεγονότα στα οποία δεν μπορώ να επέμβω, ήμουν όμως εκεί για να παρηγορήσω ανθρώπους που θεωρώ φίλους μου.......λύνοντας παρεξηγήσεις που χαλάνε τις στιγμές......θυμώνοντας με τον εαυτό μου που δεν τα κατάφερε, ενώ μπορούσε....διακωμωδόντας τις περιπέτειες υγείας........δίνοντας χρόνο στον εαυτό μου όταν είχε τις μαύρες του (κάνοντας άπειρες βόλτες περπατώντας με ακουστικά)......με τον φόβο του σωστού και του λάθους στις άπειρες σκέψεις τις καθημερινότητας μου!!
Δεν ξέρω τι πραγματικά αξίζει να θυμάμαι σ'αυτή την χρονιά....σίγουρα ο χρόνος θα το δείξει!
Ήταν όμως μια χρονιά όπου ξεχώρισα αρκετούς πραγματικούς φίλους......που εύχομαι ο Θεός να τους έχει πάντοτε καλά ;)
Με το καλό να μας έρθει ο καινούριος χρόνος.....ίσως να είναι και καλύτερος, αν και μεταξύ μας αρχίζω να πιστεύω στο "κάθε πέρσυ και καλύτερα"...χαχαχαχαχαχα
Καλή Πρωτοχρονιά!!!

8 σχόλια:

  1. Πολλές πολλές ευχές για τη νέα χρονιά φίλη μου ! Εύχομαι : Αγάπη, Χαρά, Ελπίδα και κάθε καλό στο σπιτικό σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά Ωραιοζήλη μου και πάντα να εστιάζεις στα θετικά! Εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να σου φέρει υγεία, πολλά χαμόγελα και ό,τι άλλο επιθυμείς!
    Καλή χρονιά και καλά να περνάς! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιοζήλη μου ,.εύχομαι και η νέα σου χρονιά να είναι γεμάτη και να σου αφήσει μόνο γλυκά χαμόγελα!
    Φιλιά πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά, Ωραιοζήλη μου, με υγεία, αγάπη, τύχη και πολλά πολλά χαμόγελα. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χρονιά που φεύγει σίγουρα σε έκανε να μάθεις πολλά , να σου ευχηθώ και τη Νέα Χρονιά να είσαι υγιής και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου !!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν όμορφες κι άσχημες στιγμές.Απ' τις όμορφες πιανόμαστε κι απ' τις άσχημες μαθαίνουμε να προχωράμε!
    Καλή κι ευλογημένη χρονιά με υγεία και περισσότερη αγάπη!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!