Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αλλαγές...

Εδώ και καιρό σκέφτομαι να παρατήσω το  blogging, επειδή όμως είναι κάτι που μου αρέσει και με έχει βοηθήσει αρκετές φορές, σκέφτηκα πως θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία....
Είναι τέλος του μήνα κι έτσι σκέφτηκα να κάνω μια απόπειρα και να ξεκινήσω ένα παιχνίδι που έπαιζα παλιότερα το "Photo a day"....με την διαφορά ότι η φωτογραφία της κάθε μέρας θα αποτελεί την κεντρική ανάρτηση....Κι εγώ θα παίζω ξανά με τις φωτογραφίες που τόσο μου αρέσει ;)
Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω για όλο το μήνα, δεν ξέρω καν τις ώρες που θα γίνονται οι αναρτήσεις (ένεκα που το θέμα πρέπει να το βρω μέσα στη μέρα), ξέρω απλά πως χρειάζομαι μια δραστική αλλαγή, γιατί έχει αρχίσει να με κουράζει και ο σκοπός του δεν ήταν ποτέ αυτός...!
Καλή σας μέρα...θα χαρώ πολύ να δω και τις δικές σας συμμετοχές....
Οι κανόνες είναι πλέον φλου και κάθε μέρα θα συνοδεύεται απ'την αντίστοιχη έμπνευση της στιγμής...χαχαχαχα
Για να δούμε λοιπόν πως θα κυλήσει κι αυτός ο μήνας ;)
Καλή σας μέρα :)

Χριστός ανέστη!

6 σχόλια:

  1. Ωραιοζήλη μου, Εγώ αυτό που ξέρω είναι το εξής. Κάτι που αγαπάμε, κάτι που μα ςκάνει να ασιθανόμαστε όμορφα και πόσο μάλλον μας έχει βοηθήσει και μας βοηθάει, π.χ το blogging δεν το εγκαταλείπουμε, απλά δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας να ξανά βρούμε την έμπνευσή μας. Αυτό εμ την φωτογραφία φυσικά και να το ξεκινήσεις αμέσως μάλιστα. Και όπςω πάει και όσο κρατήσει... αφού σου αρέσει η φωτο, μην το σκέφτεσαι.
    Κι εμένα μου αρέσει και γι' αυτό έχω αποδεχτεί την πρόσκληση της Μάρθας και κάθε μέρα φωτογραφίζω. Αν θες μπες στην σχετική ανάρτηση μου για να μάθεις περισσότερα.
    http://www.syllegw-stigmes.gr/2016/02/project-2016-my-january-photoshoot-12016.html
    Μια χαρά όμορφα θα κυλίσει ο μήνας! Είναι στο χέρι μας (όσο γίνεται) να ευχαριστηθούεμ τις στιγμές του.
    Άντε! θα σου πω από σήμερα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχεις!
    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Μαρία μου!
      Προς το παρόν ξεκίνησε καλά....το είχα δει αυτό το project που λες, απλά προτιμώ να έχω συγκεκριμένο θέμα φωτογράφισης, με κάνει να δραστηριοποιούμαι περισσότερο..!
      Ωστόσο μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες σου...!!!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  2. Ωραιοζήλη μου, όλοι το περνάμε λίγο πολύ!
    Εγώ πάντως επειδή την άλλη βδομάδα τελειώνω με το σχολείο και θα έχω χρόνο λέω να τρελαθώ στα δρώμενα. Το νου ου! αχαχαχαχα!
    Επειδή το έχω κάνει το Photo day για 4-5 μήνες δεν χρειάζεται στρεσάρισμα. Βοηθάει σε πολλά κυρίως όμως στο να παρατηρείς γύρω σου και να ψάχνεις για το θέμα σου! Εκείνο το διάστημα ένιωθα δαιμόνια φωτορεπόρτερ θυμάμαι, γιατί συνόδευα και με κείμενο την εκάστοτε φωτογραφία!
    Χαίρομαι που αποφάσισες να μην εγκαταλείψεις αλλά να βρεις τρόπο να είσαι δημιουργική!
    Φιλάκια πολλά!
    (πάω να δω τι έχασα τελευταία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα....κι εγώ κάπως έτσι το έχω το μυαλό μου...και καλά η κάθε φωτο θα συνοδεύετε από τις πρώτες μου σκέψεις...χιχιχι
      Άντε να δούμε τι θα δούμε...!
      Όσο για τα δρώμενα σου...περιμένω εναγωνίως!!!
      Καλό μήνα...φιλιά πολλάααα!!!

      Διαγραφή
  3. Τι έγινε Ωραιοζήλη μου... περονόσπορος έπεσε στις αποχωρήσεις; Είσαι η δεύτερη μέσα στη μέρα που "έτυχε" να διαβάσω!
    Όλοι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας στη μοναξιά και στην ησυχία μας, αλλά μήπως και το ιστολόγιο δεν μας καλύπτει κι αυτά; Μπορώ να πω πως περισσότερο επισκιάζει τέτοια συναισθήματα. Έζησα στην πολύμηνη αποχώρηση, επειδή έπρεπε ν' απαλλαγώ απ' τη μιζέρια των προβλημάτων και να τα αντιμετωπίσω χωρίς να σας ζαλίσω άλλο... αλλά δε διανοήθηκα να κλείσω το ιστολόγιο. Μέσα σ' αυτό βγάζω βόλτα τη μοναξιά μου κι ας βρίσκομαι μόνος πίσω από ένα ψυχρό πληκτρολόγιο. Νιώθω ότι μιλάω σε όσους δε θέλουν ή δε μπορούν ν' ακούσουν, σε όσους δε σ' αφήνουν να μιλήσεις, ξεσπάω, θυμώνω, πεισμώνω, αλλά δεν εγκαταλείπω... δεν τα παρατάω... προχωράω! Έτσι αισθάνομαι...
    Όποια απόφαση πάντως κι αν πάρεις(όπως είπα κι αλλού) να τη ζυγίσεις καλά, αλλά να βάλεις στη ζυγαριά κι εκείνη του "θα μου(μας) λείψεις!"
    Έτσι θα 'μαι σίγουρος ότι δε θα μας αφήσεις και θα παραμείνεις ενεργό μέλος αυτής της τεράστιας από αγάπη συντροφιάς!!!
    Να 'σαι πάντα καλά!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις Νίκο μου, κι εμένα θα μου λείψετε πολύ...γι'αυτό και αποφάσισα να αλλάξω λιγάκι το στυλ του...η αλήθεια είναι πως έχω αραιώσει αρκετά τις επισκέψεις μου και ο χρόνος που περνάω εδώ μέσα έχει μειωθεί αισθητά, όμως δεν θα το παρατήσω, τουλάχιστον όχι ακόμα!!!
      Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου κι ελπίζω να είσαι καλά!
      Νιώθω πολύ όμορφα που σας γνώρισα όλους εδώ μέσα και μόνο γι'αυτό αξίζει να παραμείνω σ'αυτή την όμορφη παρέα ;)
      Φιλιά πολλάαααα!!!

      Διαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!