Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Αποχαιρετώντας το 2015

   Πάει ακόμη ένας χρόνος και ήρθε η ώρα του απολογισμού δεν θυμάμαι όμως τι πέρασα όλον αυτό τον χρόνο.....!
   Ας τα πάρω απ'την αρχή....βασικά δεν θυμάμαι την αρχή, οπότε ας γράψω ότι θυμάμαι..χαχα
   Λοιπόν θυμάμαι ότι αν και κατά την διάρκεια του χρόνου ο χρόνος περνούσε πολύ αργά, ξαφνικά εγώ θεωρώ ότι πέρασε πολύ γρήγορα και τίποτα σημαντικό δεν συνέβει. Αυτό βέβαια δεν είναι αλήθεια!
   Μέσα στο 2015 άρχισα να αγαπώ την καινούρια μου ασχολία με το σχέδιο, έγινα πιο υπεύθυνη (ακόμη πιο υπεύθυνη...έλεος δηλαδή), έγινα λιγάκι πιο ανεξάρτητη, έκανα ταξίδια σε καινούρια μέρη με αγαπημένα πρόσωπα, δοκίμασα εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης, όπως το θέατρο. Βαφτίσαμε καινούριες ψυχούλες, και παντρέψαμε κάποιες άλλες. Έζησα καινούριες εμπειρίες ζωής: απορρίπτοντας το μέτριο, περιμένοντας το ιδανικό! Με πολλές βόλτες στην θάλασσα, κοιτώντας αυτό το υπέροχο λαμπύρισμα του ήλιου, με όμορφα δώρα από αγαπημένα πρόσωπα, με καινούριες ασχολίες, με εκπλήξεις σε φίλες, γνωρίζοντας την Θεσσαλονίκη περισσότερο ;) Με καινούριες ψυχούλες στην παρέα! Ανανεώνοντας παλιές φιλίες.
   Υπήρχαν και οι μαύρες στιγμές όμως που δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν, που τρωγόμουν με τα ρούχα μου, που από το πείσμα μου, έκανα μήνες να μιλήσω σε φίλους μου, που παρεξηγούσα τις καταστάσεις, γιατί απλά βιαζόμουν να βγάλω συμπεράσματα.
   Δεν ξέρω πως τα κατάφερα πάλι, όμως συνεχίζω να έχω μια αγαπημένη οικογένεια που είναι δίπλα μου όποτε την χρειάζομαι. Φίλες που μπορώ να τις εμπιστευτώ. Έχω ανθρώπους να στηριχτώ πάνω τους. Κι όλα αυτά με κάνουν να ευχαριστώ τον Θεό που μου τα χαρίζει καθημερινά!
Τον καινούριο χρόνο εύχομαι να γίνω και πάλι παιδί στην ψυχή!
Να μην φοβάμαι να λέω σ'αγαπώ όταν το νιώθω!
Να μην εγκαταλείπω τα όνειρα μου!
Να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου!
Να γίνω πιο αυθόρμητη!!!
Να προσπαθώ για το καλύτερο!
Καλό ξημέρωμα :)

9 σχόλια:

  1. Καθώς κλείνει ο χρόνος, εύχομαι όλες οι επιθυμίες σου για τη νέα χρονιά να πραγματοποιηθούν, καλή μου Ωραιοζήλη!
    Καλή τελευταία μέρα του 2015 με χαμόγελο και καλή διάθεση! :)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ακόμα πιστεύω ότι ο χρόνος πέρασε πολύ αργά!Εύχομαι όσα επιθυμείς και όσα έχεις θέσει σαν στόχους για το νέο έτος να καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις!
    Καλό ξημέρωμα!!! Καλή Χρονιά να έχεις! Φιλιά! :-*

    Υ.Γ. Θέατρο διάβασα; Μ'αρέσει πολύ το θέατρο αλλά δεν πάω πολύ συχνά...πήγα την Κυριακή σε μια θεατρική παράσταση τους Βρικόλακες του Ίψεν και μου άρεσε πάρα πολύ! Αν δεν την έχεις παρακολουθήσει στην προτείνω! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα πράγμα παραδέχομαι στους ανθρώπους, όταν έχουν αυτογνωσία! Κι εσύ την έχεις, οπότε μη φοβάσαι τίποτα και θα τον βρεις τον δρόμο σου! :) Καλή χρονιά Ωραιοζήλη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Χρονιά να έχεις !! Με πίστη στον εαυτό σου και αγάπη στην καρδιά να παλεύεις για τους στόχους σου !! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις πιο θερμές ευχές μου για μια καλή κι ευτυχισμένη χρονιά!!!
    Με υγεία και χαρά για σένα και τους αγαπημένους σου και ειρήνη στον κόσμο!!!

    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά κι η νέα Χρονιά ν' αφήσει την καλύτερη ανάμνηση όλων! Φιλιά τρυφερά από καρδιάς!
    Καλή Πρωτοχρονιά! :)) ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά να έχεις Ωραιοζήλη μου! Έτσι είναι η ζωή, και οι παρεξηγήσεις είναι στο παιχνίδι, και η κακή διάθεση, και οι όμορφες στιγμές όμως όπως τόσες έγραψες παραπάνω!
    Να είσαι καλά αγάπη μου, να έχεις υγεία, και ο νέος χρόνος να σου φέρει όσα ποθείς! Αγάπη, χαμόγελα, επιτυχίες, νέες γνωριμίες, νέες εμεπιρίες! Να περάσεις τέλεια!!
    Πολλά πολλά φιλάκια! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει Ωραιοζήλη μου. Σπάνια θυμόμαστε τα καλά που ζήσαμε και συνήθως εστιάζουμε στα δυσάρεστα μόνο. Είναι ωραίο να εκτιμάς αυτά που αξιώθηκες να ζήσεις και να βάζεις στόχους για τη νέα χρονιά. Εύχομαι όλες οι προσδοκίες σου να πραγματοποιηθούν τη χρονιά που έρχεται!
    Φιλιά πολλά και εγκάρδιες ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!