Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μοναδικές στιγμές που δικαιώνουν μια ζωή!

Ο μικρός πρίγκιπας φεύγει, επιστρέφει στον πλανήτη του ανάλαφρα κι αθόρυβα, όπως ήρθε. Πριν φύγει όμως, κάνει ένα δώρο στο φίλο του. Του χαρίζει το γέλιο των αστεριών, τη γνώση πως τ' αστέρια, γι' αυτούς που ξέρουν να τα κοιτάζουν, είναι μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και ομορφιάς.
Ο πιλότος ξέρει πως θα στερηθεί την παρουσία του μιρκού του φίλου, άλλά κανείς ποτέ δεν θα μπορέσει να του στερήσει το γεγονός πως τον γνώρισε κι έζησε μαζί του τη μαγεία εκείνων των μοναδικών στιγμών που δικαιώνουν μια ζωή.
Μικρός πρίγκιπας

8 σχόλια:

  1. Όταν νιώσεις την αληθινή αγάπη δεν τη χάνεις πραγματικά ποτέ! Μπορεί να στερηθείς την παρουσία κάποιου που αγαπούσες...όχι όμως! Τα συναισθήματα δεν χάνονται...Χάνεται ότι δεν υπήρξε ποτέ......
    Καλημέρα!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι αράδες είναι σαν αγκαλιά στοργική. Είναι απόσταγμα σοφίας!

    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Στοργική αγκαλιά", πολύ ωραία παρομοίωση Σεβάχ μου...Καλή σου εβδομάδα :))

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα καλή μου!
    Θα συμφωνήσω με την Αριστέα και το Σεβάχ.Όποιον άνθρωπο κι αν γνωρίσουμε και τον αγαπήσουμε, αυτά τα συναισθήματα θα μας ακολουθούν πάντα.Κανένας αποχωρισμός δεν είναι πιο δυνατός απ΄ το βάθος των συναισθημάτων μας.
    Χαρούμενη εβδομάδα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά Σοφία μου....εύχομαι να γνωρίσεις πολλούς τέτοιους ανθρώπους....και χωρίς να χρειαστεί να τους αποχωριστείς...!
      Να έχεις μια γλυκιά εβδομάδα :))

      Διαγραφή
  4. κρίμα όμως που χάνουμε αυτούς που μας μαθαινουν να αγαπάμε.
    πολύ όμορφο :)
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Δανάη...μάλλον όμως αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως μαθαίνουμε με τον δύσκολο τρόπο....!!! Καλή σου μέρα :))

      Διαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!