Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Φωτογραφίες από extreme σπορ κόβουν την ανάσα!

Δεν είναι μόνο η αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, ούτε η ικανοποίηση… του ύψους ή του βάθους που αισθάνονται όσοι ασχολούνται με διάφορα extreme σπορ, αυτό που πάνω από όλα διαφοροποιεί τους αθλητές αυτούς είναι η απουσία του φόβου!Τολμηροί ή ριψοκίνδυνοι, μπορεί και «τρελοί» για μερικούς, οι άνθρωποι αυτοί ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους για να κατακτήσουν ένα όνειρο, να κάνουν πράξη μια προσδοκία ζωής και να αποδείξουν το μεγαλείο της θέλησης.Κι όταν οι πράξεις τους, είτε πρόκειται για αναβάσεις στις κορυφές του κόσμου είτε για πτήσεις στο κενό ή ακόμη για εντυπωσιακές καταδύσεις και πάλη με τα κύματα, απαθανατίζονται στο φακό δεν μπορεί παρά να κόβουν την ανάσα!Μοναδικές εικόνες ανθρώπων που ξεπέρασαν τον εαυτό τους συνθέτουν μια εντυπωσιακή συλλογή extreme σπορ που δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να τις περιγράψουμε. Γιατί ως γνωστόν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις…
 
Πηγή:perierga

4 σχόλια:

 1. απαπαπα!
  Εγώ φοβάμαι και μόνο που τους βλέπω!
  Καλημέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλήθεια!
   Εμένα μου αρέσουν πολύ...δεν ξέρω αν θα τολμούσα να τα έκανα όλα...αλλά μερικά είναι πολύ ωραία!!!
   Καλημέρα χωρίς φόβους :))

   Διαγραφή
 2. Ένα ράφτινγκ έκανα σε κανονικά νερά κι έπαθα.Γι΄ αυτό καλύτερα να ξεπεράσω τους εσωτερικούς μου φόβους.Αυτοί τουλάχιστον ειν΄ ακίνδυνοι.
  Χαρούμενη καλημέρα!:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα.....μη νομίζεις και οι εσωτερικοί φόβοι δεν είναι τόσο ακίνδυνοι....εγώ προτιμώ τους άλλους πάντως τουλάχιστον ξέρεις με τι έχεις να κάνεις...ενώ στα εσωτερικά θέματα πάντα χάνομαι..χαχα :)))

   Διαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!