Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Γέρων Παΐσιος - Ρωσική Ταινία ΠΡΕΜΙΕΡΑ 5 Νοε 2012

Σημεία που μου άρεσαν ιδιαίτερα:
13:10 Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος
      Κι όταν τον πλησιάσαμε την πρώτη φορά μας είπε παιδιά εσείς με τι ασχολείστε;
Και του είπαμε ότι είμαστε φυσικοί. Και λέει, έπαιξε λίγο με τις λέξεις της φυσικής. Και είπε ακούστε παιδιά "εσείς αφού είστε φυσικοί πρέπει να προσπαθήσετε να καταφέρετε την διάσπαση του ατόμου σας, για να βγει μετά πολύ υψηλή ενέργεια, με την οποια θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το βαρυτικό παιδείο της γης και να αγκαλιάσετε τον νοητό Ήλιο που είναι ο Χριστός".
46:10 γέροντας Παΐσιος
     "Η αγάπη μου για σας ως προς την φύση της ευτυχώς είναι πνευματική μοιάζει με την αγγελική. Η αγάπη καταργεί τις αποστάσεις και οι δεσμοί ανάμεσα μας δεν σπάνε ούτε σε τούτη την ζωή, παρά το ότι είμαστε ο ένας μακρυά από τον άλλο, ούτε στην μελλοντική ζωή που βρίσκεται σε ακόμα πιο απομακρυσμένες διαστάσεις, οι οποίες γίνονται επίσης σκοτεινές επειδή μας ενώνει η ΑΓΑΠΗ, ο ΧΡΙΣΤΟΣ."
Απόσπασμα επιστολής του γ. Παΐσιου 17/09/1975

Αλήθεια αξίζει να το δείτε!!
Ο Κύριος να μας ευλογεί. . .!
Καλή σας μέρα!

3 σχόλια:

  1. Και τι δεν είχε πει ο γέροντας.Έχω ακούσει πάρα πολλά για όσα είπε... αλλά και για όσα μπορούσε να κάνει.Από κάτι τέτοιους Άγιους ανθρώπους κρατιέται ακόμα η εκκλησία.
    Καλό σου απόγευμα καλή μου!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη Σοφία!
      Κι εγώ αυτά που έχω ακούσει με είχαν συνταράξει! Εύχομαι απλά να υπάρξουν κι άλλοι τέτοιοι άγιοι άνθρωποι!
      Καλή εβδομάδα καλή μου! :)

      Διαγραφή
  2. Γειά σας κορίτσια.....συμφωνώ από τέτοιους ανθρώπους μας δείχνει έλεος ο Θεός....αλλά είμαι σίγουρη πως υπάρχουν κι άλλοι πολλοί, έστω κι αν δεν είναι τόσο γνωστοί σε εμάς....που προσεύχονται για τις δύσκολες μέρες μας....Καλή σας εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!