Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο Δικαστής

Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε ένας δικαστής που εκείνο το πρωινό έπρεπε να δικάσει ένα παιδικό του φίλο.

Σαν ευσυνείδητος δικαστής κατεδίκασε το φίλο του σε καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού προς κατάπληξη του κοινού.

Αλλά η κατάπληξη μετατράπηκε σε θαυμασμό, όταν μετά το τέλος της δίκης, ο δικαστής σηκώθηκε άνοιξε το πορτοφόλι του και κατέθεσε στο ταμείο το ποσό.

Μήπως το ίδιο δεν κάνει ο Μεγάλος Δικαστής, ο Θεός για μας;

6 σχόλια:

  1. Τι όμορφη ιστορία..
    Μου έφτιαξες τη διάθεση.. Φιλιά πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνατρίχιασα!!Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας..Καλό σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα την απάντησή σου... πέρασα έστω και καθυστερημένα κι έχω ορισμένες απορίες.Αναρωτιέμαι αυτοί οι δικαστές(όπως κι αυτός, έστω κι αν ενήργησε έτσι), πως γίνεται να κρίνουν άλλους, αφού η θρησκεία μας δεν το επιτρέπει.Δεν έχω καμιά σχέση με το επάγγελμα κι ούτε όμως τους έχω σ΄ εκτίμηση κι υπόληψη.Ίσα-ίσα που παίρνουν τα πιο πολλά και τα κάνουν "πλακάκια" με την εκάστοτε εξουσία(βλ. παραδικαστικό).Με συγχωρείς γι΄ αυτές τις απορίες μου, αλλά εδώ που φθάσαμε ευθύνονται πιστεύω κι αυτοί γιατί με τις αποφάσεις τους περί αντισυνταγματικότητας όταν είναι γι΄ απεργίες κι όταν είναι για χαράτσια κ.λ.π. είναι όλα όμορφα και καλώς καμωμένα!
    Τι να κάνω... δε μπορώ να τα κρατάω μέσα μου!αχαχα!
    Καλό σου απόγευμα κι επειδή βλέπω πως ψάχνεσαι στο ντεκόρ του ιστολογίου σου, το προηγούμενο(για μένα) ήταν πιο όμορφο!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρε, niko mous! Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα, υποθέτω πως επιτρέπεται απ' την θρησκεία μας εφόσον ακολουθούν ορισμένους κανόνες και κρίνουν σύμφωνα με αυτούς....όσο για την σημερινή κατάσταση δεν θέλω να μπω στο τριπάκι και να τους κρίνω, ο καθένας έχει την συνείδηση του.
      Όσον αφορά το ντεκόρ, ψάχνω κάτι ουδέτερο, ώστε να φαίνονται τα γράμματα και η προηγούμενη εικόνα αν και μου αρέσει πολύ, λιγάκι με εμπόδιζε...ίσως το ξανά αλλάξω αν βρω κάτι που να μου αρέσει περισσότερο!
      Καλό σου απόγευμα... :)

      Διαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!