Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Για να αρχίζει όμορφα η μέρα σου...

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να αρχίσει όμορφα η μέρα σου....το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν όμως την διαφορά :))))
Χαμογέλα σε κάθε ευκαιρία που θα βρεις.....δείξε καλοσύνη απέναντι σε όλους τους συνανθρώπους σου....μοιράσου πράγματα και συναισθήματα.....ζήσε χαρούμενα την κάθε σου στιγμή....ψάξε να βρεις κάτι θετικό σε όσα σου συμβαίνουν....βοήθησε όπως μπορείς, χωρίς να περιμένεις αντάλαγμα....
Μπορείς να συμπληρώσεις την λίστα, ανάλογα με την κάθε μέρα που μας χαρίζει ο Κύριος, απλά στο τέλος μην ξεχάσεις να Τον ευχαριστήσεις για την όμορφη μέρα που σου χάρισε!
Καλημέρα!!!

10 σχόλια:

  1. Αυτά και μόνο αρκούν να περάσουμε όμορφα ολόκληρη τη μέρα μας, όταν έχουμε μέσα μας αγάπη... ας ξεκινήσουμε λοιπόν απ' τα πιο απλά... τα χαμόγελα!
    Καλημέρα με πολλά χαμόγελα!!!:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου νύχτα Νίκο μου...με ακόμη πιο πολλά χαμόγελα απ' τις σκέψεις των στιγμών της μέρα σου :))))

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
    Το χαμόγελο, η καλύτερη θεραπεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Ωραιοζήλη μου!πολύ σωστά όσα μηνύματα περνάς σε αυτό σου το post..κι εγώ συμπληρώνω εδώ''για ν'αρχίζει όμορφη η μέρα μας πρέπει να έχουμε καθαρή την συνείδησή μας!!τότε όντως θα σκορπάμε άφθονα χαμόγελα με καθαρή ψυχή!''αυτά μας άφησε και ο Κύριός μας σαν παρακαταθήκη στα Διδάγματά του!ηθικές αξίες με καθαρή ψυχή!!ένα όμορφο απογευματάκι σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε....ήταν μια έμπνευση της στιγμής :)))) Έχεις δίκιο για την καθαρή συνείδηση και συμφωνώ μαζί σου....!
      Καλο σου βράδυ!

      Διαγραφή

Σχολίασε κι εσύ. . .ότι νομίζεις πως αξίζει!